Trainee HBO Civiele Techniek / Cultuurtechniek

Bijna klaar met een HBO studie Civiele Techniek of Cultuurtechniek, of inmiddels al afgestudeerd. Maar weet je nog niet helemaal welke functie het beste bij je past? Dan is een traineeship bij Aannemersbedrijf Gerwers wellicht iets voor jou.

In een periode van minimaal 1 jaar loop je mee met een aantal verschillende afdelingen (uitvoering, werkvoorbereiding en/of calculatie). Daar wordt je aan één van onze collega’s gekoppeld en ondersteun je bij de voorbereiding en uitvoering van interessante projecten om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Door regelmatige evaluatie wordt jouw traineeship verder aangepast naar jouw talent, en ontwikkel je je verder tot een vakbekwame professional. Bij een wederzijdse klik hou je er zelfs een leuke baan aan over.

Wij zijn Gerwers 

Gerwers is een veelzijdig familiebedrijf dat werkzaam is in “Wegen, water en groen”. Reconstructies van wegen en riolering. Realisatie van civiele kunstwerken, zoals bruggen, sluizen, (riool)gemalen en vispassages. Het (uit)maaien van sloten en schouwpaden. Wij doen het allemaal!

Elke opdracht benaderen wij op onze nuchtere Twentse manier; praktisch, met gevoel voor het werk en een portie gezond verstand. We maken al meer dan 65 jaar mooie werken en komen op de mooiste plekken van oost Nederland.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste trainee, die beschikt over een:

  • (Bijna) afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek
  • Affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw en de ambitie om je daar verder in te ontwikkelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pré
  • Een B-rijbewijs

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur je CV + motivatie naar p.gerwers@gerwers.nl of bel met 06-53395545.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.