• Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV

  • Damweg 22, 7634 PC Tilligte
  • T: 0541 22 14 44 F: 0541 22 14 61 E: info@gerwers.nl

Rioolverbetering Tubbergen

Opdrachtgever: Gemeente Tubbergen
Opdrachtomschrijving:

In opdracht van de gemeente Tubbergen vervangen wij de riolering in de Oranjewijk te Tubbergen en vervangen wij het transportriool naar de RWZI.

De bestaande rioolbuizen in de Oranjewijk zijn in slechte staat en moeten worden vervangen. Bij het vervangen van de rioleringsbuizen worden de straten opengebroken en vervolgens opnieuw ingericht en wordt er ook een regenwaterriool aangebracht. Daarbij worden bestaande straatklinkers hergebruikt en de stoeptegels van de voetpaden vervangen. In de Julianastraat en Bernardstraat worden fietsstroken opgenomen. Ook de bestaande straatverlichting in de wijk wordt tijdens de werkzaamheden vervangen door nieuwe armaturen met LED-verlichting.  


Ook vervangen wij het transportriool vanaf de bebouwde kom van Tubbergen naar de rioolwaterzuivering van waterschap Vechtstromen.

Planning

Op dit moment staat de planning nog niet vast, omdat nog niet alle vergunningen zijn afgegeven en het ontwerp nog wordt behandeld door de gemeente en de buurt. Het werk zal gefasseerd worden uitgevoerd. Per fase informeren wij bewoners waar en wanneer er werkzaamheden precies plaatsvinden in de wijk. 

Wij staan u graag te woord

Indien er vragen en of klachten zijn over dit project kan u contact opnemen met de omgevingsmanager. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 31 62 08 18 of per email op giacomo.vandervegt@incite-projects.nl. Daarnaast wordt er elke donderdag van 16.00 tot 17.00 (vanaf 11 april) een spreekuur georganiseerd bij Hotel Restaurant MarCant Uelserweg 36 te Tubbergen.

Projectfoto's: IMG_6110.jpg